sreda, 18 oktobar 2017 16:31

ŠUŠTER: "UROŠ NEJAKI I DALJE SANJA"

Poštovana gospodo iz Socijalističke narodne partije, pogrešno ste razumjeli kompletnu problematiku o kojoj smo govorili, a vezana je za način funkcionisanja vaše partije. Ne znajući sa kojim „krilom“ razgovaramo, sada vas sasvim jasno uvjeravamo - apsolutno podržavamo rad novog rukovodstva SNP-a, te izuzetno cijenimo vašu istrajnost na „putu istine“ koji vas, kako rekoste, prati od početka vašeg postojanja. 

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Ko zna koji put podijeljena Socijalistička narodna partija ili bolje rečeno ono što je od nje ostalo, koja je uzgred i članica vesele “građanske” opozicione petorke, danas je po tuđem nalogu napala Socijaldemokrate Crne Gore i našeg predsjednika Ivana Brajovića. Po tuđem, naravno, jer po svome nahođenju odavno ne rade.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Na sjednici OO Socijaldemokrata Cetinje, koja je održana 16.10.2017. godine, jednoglasno je donijeta odluka da slogan cetinjskih Socijaldemokrata za predstojeće lokalne izbore glasi “DOSLJEDNO - DA PRIJESTONICA BUDE PRVA”.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Socijaldemokrate Crne Gore izražavaju zadovoljstvo zbog činjenice da se brojni segmenti našeg izbornog programa - Dosljedno za Crnu Goru, nova radna mjesta, pravedno i solidarno društvo i više šansi za mlade, kojeg smo ponudili građanima na oktobarskim parlamentarnim izborima, ostvaruju i postaju sastavni dio razvojnih politika Vlade. Obećali smo da ćemo u koalicionom postizbornom aranžmanu upravo insistirati na konkretnim mjerama u cilju intenzivnog privrednog razvoja.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter
nedelja, 15 oktobar 2017 10:53

SOCIJALDEMOKRATE SAMOSTALNO U TUZIMA

Odbor Socijaldemokrata gradske opštine Tuzi, na sinoć održanoj sjednici, jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima. Takođe, formiran je i izborni štab, čime je i u Tuzima i formalno otpočeta kampanja za predstojeće lokalne izbore.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Članice Foruma žena Socijaldemokrata Glavnog grada danas su u Podgorici učestvovale u šetnji pod nazivom ,,Zagrli za ljubav”, a sa ciljem podsticanja žena na aktivan odnos prema vlastitom zdravlju, u organizaciji NVO Zdrava-Dona Montenegrina. Šetnja je i ove godine održana povodom Rozog oktobra - mjeseca borbe protiv raka dojke.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter
subota, 14 oktobar 2017 09:55

SOCIJALDEMOKRATE SAMOSTALNO I U PETNJICI

Na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Petnjice jednoglasno je donijeta odluka o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima. Takođe, izabran je i izborni štab koji broji 30 članova, a kojim će predsjedavati član GO SD CG i potpredsjednik opštine Petnjica, Zeid Škrijelj.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Nažalost, podgorička javnost je izložena još jednoj demagoškoj i neutemeljenoj izjavi iz redova opozicionih odbornika. Ova najnovija je autorsko djelo odbornika okrnjenog Demosa, Čurovića, i zaista je neprimjereno da neko ko je po profesiji glumac na ovako paušalan i nedobronomjeran način obmanjuje javnost. Naravno, politička težina dotičnog odbornika ne zaslužuje poseban komentar. Međutim, činjenica da su predstavnici Socijaldemokrata na značajnim gradskim funkcijama u oblasti kulture, ali što je mnogo važnije da se radi o odborniku koji je iz te branše svakako zahtijeva precizno i argumentovano opovrgavanje niza neistinih navoda u njegovom saopštenju.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Kampanja za izbore na nivou Podgorice je očigledno počela, nažalost, na način neprimjeren demokratskim društvima, kroz plasiranje neprovjerenih i nepotvrđenih optužbi na račun čelnih ljudi aktuelne gradske uprave. Zbog toga, Socijaldemokrate Glavnog grada pozivaju na poseban oprez kada se plasiraju informacije kojima se udara na najteži način, a bez stvarnih činjenica i argumenata.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Na sjednici odbora Socijaldemokrata Gradske opštine Tuzi, za predsjednika odbora jednoglasno je izabran Samir Adžović, dok je za potpredsjednika izabran Anis Pepić.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Strana 1 od 84