nedelja, 01 oktobar 2017 15:28

SD: “KOJA JE SLEDEĆA DESTINACIJA KONATAR-PRELETAČEVIĆA?”

U još jednom u moru sinhronizovanih napada na Socijaldemokrate iznesene su klasične neistine vezane za petlju Smokovac i projekat autoputa. Ovaj put izvršilac naredbi je član partije koja posjeduje 1/3 odborničkog mandata u Budvi i 1/2 u Herceg Novom.

Radi se o Milošu Konatar-Preletačeviću, članu partije koja se na parlamentarnim izborima usekala u Parlament na račun koalicije kojoj je dala minoran doprinos, da se nakon toga njeni poslanici niti jednom nijesu pojavili na poslu. Naravno, plate su redovno podizali, baš kao i Konatar-Preletačević, poznat po tome što je promijenio više partija nego što ima godina staža u politici, a koji je sa liste Pozitivne Crne Gore ušao u Parlament par mjeseci pred oktobarske izbore, da bi nakon toga iskoristio ‘mogućnost' da iz Skupštine prima zaradu 12 mjeseci po isteku tog dvomjesečnog mandata, iako je više godina vlasnik privatne firme. 

Gospodinu Konatar-Preletačeviću odgovaramo onom Tolstojevom da ‘nije sramota i nije šteta ne znati, ali i sramota je i šteta je pretvarati se da znaš ono što ne znaš.’ Svjestan toga da je sve šo je izrekao netačno i neistinito, Konatar-Preletačević nastavlja u pokušajima da lažima i izmišljotinama oblati Socijaldemokrate i njihovog predsjednika. Problem je to što smo mi zajedno sa koalicionim partnerima iz Vlade nosioci prosperiteta u Crnoj Gori i u konkretnom slučaju zaslužni za realizaciju najvećeg infrastrukturnog projekta u njenoj istoriji, dok je Konatar-Preletačević sa svojim partnerima zaslužan jedino za rezultate nedolazaka na posao opozicionih poslanika čiji je rezultat nula.

Na kraju konstatujemo da zaista izgleda smiješno kad se tolika medijska pažnja prodaje partijici u pokušaju koja ni na jednim izborima nije nastupila samostalno, već se šlepa bilo kome ne bi li prešla cenzus. Gospodina Konatar-Preletačevića pitali bismo jedno. 

S obzirom da je svjestan skorog i formalnog nestanka URE, pretpostavljamo da će Konatar-Preletačević ubrzo početi da baca oko na Demokrate, njegovo sljedeće mjesto za uhljebljenje, pa bismo žarko željeli da čujemo kad počinje prelazni rok i kad će, kao po ko zna koji put do sada, promijeniti ruho i pod plaštom crvene kravate nastaviti da blati sve ono što valja u našoj Crnoj Gori.

Medijski tim Socijaldemokrata Crne Gore

 

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter