subota, 07 oktobar 2017 11:55

IZABRANO RUKOVODSTVO SD DANILOVGRAD

Na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata Danilovgrad, za predsjednika odbora jednoglasno je izabran Radovan V. Radulović, izvršni direktor “Montenomaks  C&L”. Za potpredsjednika odbora je na predlog predsjednika Radulovića izabran Ilija Grgurović, dok Predsjedništvo SD Danilovgrad čine: Ranko Jovović, Dijana Čavić, Dragan Dabić, Ljubo Đurović, Dragan Kovačević, Ivana Brajović i Slobo Perović.

Na sjednici je konstatovano da će u susret lokalnim izborima u Danilovgradu, koji će biti održani iduće godine, biti aktivirani svi kadrovski i infrastrukturni potencijali kojima Socijaldemokrate Danilovgrada raspolažu.

Sjednici je prisustvovao predsjednik Socijaldemokrata CG Ivan Brajović, koji je ukazao na činjenicu da politika Socijaldemokrata predstavlja oslonac političke stabilnosti u Crnoj Gori.

“Rezultati koje su Socijaldemokrate, kao samostalni politički subjekt, ostvarile na svim dosadašnjim izborima od našeg osnivanja, apsolutno potvrđuju ispravnost naše politike. Ono što nam svakako daje dodatan vjetar u leđa je konstantni rast podrške našoj partiji poslije parlamentarnih izbora, koji će se sigurno nastaviti na lokalnim izborima koji nas očekuju ove i naredne godine. Današnji izbor svakako značajno doprinosi takvim očekivanjima, jer se radi o ljudima koji su svojim ličnim i profesionalnim integritetom najbolji garant sve veće podrške Socijaldemokratama u mom rodnom Danilovgradu.”

Novoizabrani predsjednik OO SD Danilovgrad, Radovan Radulović, rođen je 12.02.1960. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Danilovgradu, a diplomirao je na Univerzitetu Crne Gore. Od 1983. do 1996. godine obavljao je poslove direktora komercijale u fabrici kafe i slatkiša “Crnagoracoop” Danilovgrad. Od 1999. do 2005. godine obavljao je poslove šefa grupe za sjever Crne Gore u Odsjeku za suzbijanje krijumčarenja i šefa graničnog prelaza Dobrakovo u Upravi za carine Crne Gore, dok je od 2005. godine izvršni direktor kompanije “Montenomaks Control&Logistics”, jednog od lidera u poslu logistike i špedicije u Crnoj Gori.

Opštinski odbor SD Danilovgrad

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter