NikolaBorozan

1. Nikola Borozan rođen je 18.12.1975. godine na Cetinju. Inženjer elektrotehnike specijalista. Obavlja poslove inženjera održavanja na Aerodromu Podgorica. Obavljao dužnost pomoćnika rukovodioca službe. Član je tima za održavanje svjetlosnog sistema i klimatizacije na aerodromu Podgorica. Nosilac međunarodnog sertifikata za održavanje sistema svjetlosnog održavanja. Realizovao više projekata iz oblasti mira, nenasilja i ljudskih prava. Aktivno se bavi šahom. Bivši je omladinski šampion, majstorski kandidat i zaslužni sportista grada Cetinja u šahu.

OliveraMartinovic

2. Olivera Maca Martinović rođena je 10.06.1951. godine na Cetinju. Ćerka istaknutih prosvjetnih radnika koji su svoj radni vijek proveli širom Crne Gore. Osnovnu školu i gimnaziju završila na Cetinju. Svoju radnu karijeru započela u IMO "Košuta" (plan i analiza). Radno je angažovana u bolnici Danilo I na poslovima pravnog referenta koje uspješno obavlja. Duži niz godina aktivna u folklornom anasamblu KUD "Njegoš". Zaslužna predsjednica Foruma žena SD-a Prijestonice. Udata, suprug Jovan, sin Petar, srećna baka dva unuka.

VeselinMikoVujovic

3. Veselin Miko Vujović rođen je 27.09.1953. u Mikulićima, opština Cetinje. Osnovnu školu i gimnaziju završio na Cetinju. Studirao Pravni fakultet u Novom Sadu. Prvi radni angažman imao kao pripravnik u SO Cetinje u Sekreterijatu za opštu upravu i društvene djelatnosti. U istom sekretarijatu radio kao referent za obrazovanje, nauku, kulturu i učenički standard. Nakon ukidanja štaba Teritorijalne odbrane Crne Gore prelazi u komandu Vojnog odsjeka Podgorica i biva postavljen na mjesto komandanta Vojnog odsjeka za opštinu Cetinje, koji je bio u sastavu Vojnog odsjeka Podgorica. Trenutno je u stalnom radnom odnosu u Ministarstvu odbrane Crne Gore u Podgorici. Oženjen, otac dvoje djece.

.

Submit to FacebookSubmit to Twitter