Adrović: Socijaldemokrate su pokazale posvećenost razvoju Petnjice

Socijaldemokrate Crne Gore su u Petnjici prepoznate kao stabilan politički faktor i partija koja se zalaže za boljitak i poboljšanje uslova života u Bihoru. U prethodnom periodu bili smo snažno posvećeni tom cilju i radili u najboljem interesu svih Bihorki i Bihoraca.

Zahvaljujući našim naporima i istrajnosti naših političkih predstavnika Petnjici je obnovljen status opštine, a onda smo snažnim zalaganjem doprinijeli otvaranju filijala Uprave za nekretnine i Zavoda za zdravstveno osiguranje, kao i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, što je jedan od rezultata na koje smo posebno ponosni.

Vjerujemo da ćemo dobiti podršku Petnjičanki i Petnjičana da i u narednom periodu nastavimo borbu za razvoj Petnjice i dajemo doprinos unapređenju uslova života naših sugrađanki i sugrađana.

Naši ciljevi su jasni, a to je da se svim stanovnicima bihorskog kraja omoguće dostojni uslovi za život i ostanak u svom zavičaju. Težimo uspostavljanju održivog razvoja našeg kraja i pružanju mogućnosti svakom stanovniku Petnjice, da živi i radi u svom rodnom kraju i doprinosi razvoju naše opštine i Crne Gore, jer Petnjica mora bolje.