Adžić, Mačkić i Radulović – kandidati za odbornike na listi “Novo vrijeme za Bar”

Predrag Peđa Adžić, Amir Mačkić i Dražen Radulović, kandidati su za odbornike na listi “Novo vrijeme za Bar”, saopšteno je iz SD-a.

Predrag Peđa Adzić rođen 05.08.1962. godine u Baru. Predsjednik je udrženja svih turističkih brodova Crne Gore. Turistički radnik i član Skupštine turističke organizacije grada Bara. Nekadašnji reprezentativac Crne Gore i osvajač republičkih i državnih medalja u džudou. Izabran za sportistu grada Bara. Dobrovoljni davalac krvi.

Amir Mačkić rođen 23.05.1989. godine u Baru. Član je Upravnog odbora Društva maslinara Bar. Član je prvog crnogorskog panela za sezonsku ocjenu kvaliteta djevičanskih maslinovih ulja. Učestvovao na seminarima i predavanjima u Italiji, Hrvatskoj, BiH vezanim za maslinarstvo i uljarstvo, kao i autor tekstova vezanih za poljoprivredu. Živi u Pečuricama, zapošljen je kao rukovodilac u sektoru Gradsko zelenilo u Doo Komunalne djelatnosti Bar.

Dražen Radulović rođen 24.09.1985. godine u Baru. Vlasnik je turističkih brodova DELFIN koji posluju preko 30 godina u našoj Opštini. Što se tiče hobija, njegov život je more i sve što je vezano za more je njegov hobi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *