Babaić: Ponašanje Kovačevića zavređuje osudu svih društevnih činilaca

Ponašanje dotične osobe u svojstvu predsjednika Opštine Nikšić koji u euforičnom kafanskom zanosu poziva na istrebljenje svojih sugrađana, i po intonaciji a tek po sadržaju je za šok i nevjericu, saopštio je član Predsjedništva SD-a Onur Babaić.

“Osim što ovakav eksces zavređuje energičnu osudu svih društvenih činilaca, u svakoj normalnoj zemlji, gorepomenuti bi morao biti pozvan na odgovornost i snositi ako ne političke a onda ono pravne posljedice”, istakao je Babić.

Prema njegovim riječima, međutim, budući da Crna Gora u zadnje vrijeme pokazuje ozbiljne simptome abnormalnosti u svim segmentima i ovaj događaj će proći čak i bez javnog ukora, kao novouspostavljene sankcije za javne prestupe.

“Koliko god se trudili da doprinosimo prijeko potrebnom pomirenju, vrlo često se pojave individualci koji jednim svojim bestidnim gestom uruše sav trud i povrate čitavo društvo na početnu poziciju. Zbog depresivne činjenice da je ovakvom pojedincu pripalo pravo da bude na poziciji odlučivanja, uvjereni smo da “kukaju” svi dobronamjerni građani Crne Gore”, zaključio je Babaić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *