BARDIĆ: NEĆEMO PRAVITI KOMPROMISE OKO KLJUČNIH INTERESA CRNE GORE

Socijaldemokrate su partija drugačije političke kulture, koja baštini vrijednosti nezavisne, građanske, multietničke, sekularne, antifašističke i evroatlantske Crne Gore, koja se fokusira na realne izazove sa kojima se suočavaju naši građani, mi nudimo rješenja i preuzimamo odgovornost za mnoge razvojne procese u Crnoj Gori, kazala je kandidatkinja na listi „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Mi odlučujemo DOSLJEDNO“, Stanislava Bardić.

„Nijesmo niti ćemo praviti kompromise kada je riječ o ključnim interesima naše države. Ti interesi su sasvim jasni, građanska i evropska Crna Gora“, navela je Bardić.

Bardić je istakla da su Socijaldemokrate bile i ostale privržene temeljnim vrijednostima samosvjesne i savremene Crne Gore, dodajući da kao istinski zastupnici socijaldemokratske ideje nikada nijesu ulazili u neprincipijelne koalicije ni na državnom ni lokalnom nivou.

Prema njenim riječima činjenica da građanke i građani Socijaldemokratama daju sve veću podršku svjedoči tome da prepoznaju i znaju da se u SD-u nalaze ljudi koji se ne plaše da preuzmu odgovornost i iza kojih stoje konkretni rezultati.

„Podjelama se nećemo baviti, to ne priliči onima čiji je imperativ odgovorno i ozbiljno bavljenje politikom, te znanje, dosljednost i mladi i stučni ljudi. Zato mi odlučujemo“, poručila je Bardić.