Bećirović: Krivokapić čestitkom neustavnog dana Republike Srpske potvrdio pripadnost “srpskom svetu”

Premijer Krivokapić “tajnom i organizovanom” čestitkom upućenom Željki Cvijanović povodom Dana Republike Srpske, inače dva puta od strane Ustavnog suda BiH proglašenog neustavnim, potvrđuje svoju pripadnost kuhinji “srpskog sveta”.

To je istovremeno i pokazatelj da nije omaška kada je nedavno o Crnoj Gori i Srbiji govorio kao dvije srpske države, te da je sasvim logično da mu je ministarka u Vladi neko ko sebe ponosno naziva četnikom, za koga Crnogorci ne postoje, nego su to „milogorci“ i “dukljani“, ljudi dostojni prezira jer su „pristali da se nad njima vrši etnički inženjering“.

U konačnom, nakon svega mjesec dana je jasno da kompletna Vlada pripada onom klerikalnom vrijednosnom sistemu za koga su Crnogorci volovi i
kopilad, Crna Gora plod Brozovog jajca, a NATO Četvrti rajh.

Očekivali smo da “transparentni” premijer Krivokapić i “kočoperni” potpredsjednik Abazović, ovako radosnu vijest podijele valjda svojom državom Crnom Gorom, makar putem tvitera, kako nas inače o svemu i svačemu obavještavaju.

Osim ako premijer Krivokapić nije odlučio da, pošto je riječ o epohalno važnom doađaju, lično telefonom pozove gospodju Cvijanović dok je bio u Hramu i sprovodio sa novim vd direktorom ANB-a instrukcije Srpske pravoslavne crkve (SPC) oko sramnog postavljanja ograda oko Cetinjskog manastira i pola Cetinja da se slučajno niko osim prostalica SPC ne bi priblizio crnogorsakoj svetinji.

Na kraju pozivamo Krivokapića i Abazovića da zbog diplomatskog skanadala i nepoštovanja nama prijateljske susjesdne države BiH i odluka njenih najviših sudskih instanci, upute makar javno izvinjenje građanima i Crne Gore i BiH.

NERMIN BEĆIROVIĆ
Član Predsjedništva SD CG