Bećirović: Ženu za koju je potpredsjednik Abazović “samo Šiptar” Bratićeva zadužila za svu djecu Crne Gore

O djeci u vrtićima i osnovnim školama odlučuje novoizabrana pomoćnica ministarke Bratić, Slavica Ilinčić. Gospođa koja će voditi resor od 68 000 osnovaca i preko 20 000 predškolaca, sebe na društvenim mrežama prezentuje kroz NATO zastavu koja je u plamenu, kroz vrijeđanje zastitnika ljudskih prava i pripadnika LGBT populacije i još mnogo toga, uključujući “lajkovanje”, a time i saglasnost sa bukvalno besprizornim komentarima i psovkama na sopstvenoj FB stranici. Samo jedan u moru je onaj za potpredsjednika Abazovića: “Rekoh davno, samo je Šiptar”, te nebrojene druge besprizornosti koje, pristojnosti radi, ne možemo staviti u saopštenje, ali se mogu naći na njenoj FB stranici i kruže mrežama. To je poručio član Predsjedništva SD Nermin Bećirović.

On je dodao da osoba sa takvim svjetonazorima i takvom retorikom ne bi trebalo da ima dodira sa djecom, a ne da bude zadužena za gotovo svu djecu Crne Gore.

“Da li će “građanske” partije vlasti dozvoliti da ovakav “kadar” bude zadužen za 90 000 djece? Da li će NVO dozvoliti da ovakav kadar kreira obrazovnu politiku? Ako da, ovo je zaista totalno posrnuće ove države iz koga nema povratka” zaključio je Bećirović.