Brajović čestitao dan Glavnog grada Podgorice

Povodom 19. decembra, Dana Glavnog grada Podgorice, predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, uputio je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Podgorice čestitku sljedeće sadržine:

“Devetnaesti decembar je dan kada proslavljamo antifašizam koji je duboko utkan u biće našeg Glavnog grada. Odatle je i obaveza poštovanja svih onih koji su dali živote za slobodu mnogo veća.

Podgorica je grad koji predstavlja sve ono što Crna Gora jeste i treba da bude. Ona je grad svih njenih građana, nezavisno od vjere, nacije ili bilo kojeg drugog opredjeljenja. Ona je pokretač, inovator i najbolji pokazatelj razvoja naše Crne Gore.

Podgorica je grad koji prima ljude, kako iz drugih dijelova Crne Gore, tako i iz inostranstva. Sa njima dolaze nove ideje i znanja koje donose prosperitet Podgorici i cjelokupnoj Crnoj Gori i našem društvu. Podgorica je naš Glavni grad, naše najbolje ogledalo i zato svi zajedno moramo raditi na njenom prosperitetu. Ekonomski razvoj, očuvanje resursa, kulturni razvoj, poboljšanje turističke ponude, samo su neki od imperativa za lokalnu i državnu administraciju u predstojećem periodu.

Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada, čestitam vam Dan Glavnog grada Podgorice”.