Brajović čestitao Dan opštine Danilovgrad

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, čestitao je stanovnicima i lokalnom rukovodstvu Dan opštine Danilovgrad koji se obilježava 9. decembra.

“9. decembar, Dan oslobođenja , svjedoči o borbi časnih Danilovgrađana  za slobodu i ideale u koje su vjerovali. Naši preci su bili spremni i položili su svoje živote da bismo mi, njihovi potomci, živjeli slobodno. A na nas su te ideale prenijeli da ih i danas, u miru, moramo čuvati i za njih se boriti.

Danilovgrad je grad velikih potencijala. Geografski položaj,  rijeka Zeta Bjelopavlićka ravnica, manastiri Ždrebaonik i Ostrog, kao i činjenica da se nalazi izmedju dva najveća grada u zemlji, od kojih je jedan Glavni grad, čine Danilovgrad izuzetno pogodnim mjestom za život. Nastavak razvoja saobraćajne infrastrukture, prvenstveno bulevara do Podgorice, od velikog je značaja za naš kraj.

Daljom valorizacijom svih potencijala kojima danilovgradska opština obiluje, kao i zaštitom rijeke Zete, bisera naše opštine, stvaraće se bolji uslovi za život svih koji žive u Danilovgradu. A naš grad će, uvjeren sam, zauzimati značajno mjesto, kako na turističkoj, tako i na privrednoj mapi Crne Gore.

U to ime, čestitam vam 9. decembar, Dan opštine Danilovgrad”, navodi Brajović u čestitci.