BRAJOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE KOTOR

Povodom 21. novembra, Dana opštine Kotor, predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, uputio je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Kotora čestitku sljedeće sadržine:

“Kotor, biser naše najljepše Boke, svojom slavnom istorijom i bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem obavezuje svakog građanina Crne Gore, a posebno Kotoranke i Kotorane, na duboko poštovanje i njegovanje tog nasljeđa. Kotor je turistički, kulturni, trgovački centar Boke i Crne Gore i kao takav ima nemjerljiv značaj za našu državu. Zato je veoma važno da svi, sa lokalnog i državnog nivoa, damo maksimalan doprinos da Kotor nastavi da napreduje i da se razvija.

Kotor je grad međusobnog poštovanja i uvažavanja, grad starosjedilaca i novopridošlih stanovnika, grad gdje se srijeću različite kulture i običaji. Zbog toga je Kotor bogat grad koji na najbolji način pokazuje građanski karakter naše države, ali i poštovanje prema svima koji su žrtvovali svoje živote za slobodu i antifašizam kao jednu od najvažnijih tekovina moderne Crne Gore.

Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada, čestitam vam Dan opštine Kotor”.