BRAJOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE PLJEVLJA

Povodom 20. novembra, Dana opštine Pljevlja, predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, uputio je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Pljevalja čestitku sljedeće sadržine:

“Prirodne ljepote koje krase Pljevlja i njihovu okolinu samo su jedan od potencijala koje u periodu koji predstoji treba razvijati kako bi se u vašoj opštini živjelo bolje. Ovaj resurs, vidljiv golim okom, a koji niko ko je prošao pljevaljskim krajem ne zaboravlja, samo je jedan od brojnih resursa kojim pljevaljska opština obiluje. Na njemu baziran turizam, ali i poljoprivreda po kojoj je pljevaljski kraj poznat, a posebno energetika, samo su neki od mnogobrojnih potencijala koji će doprinijeti tome da sve više Pljevljaka ostaje da živi, radi i formira porodicu na svom ognjištu.

Pljevlja su uvijek bila primjer međuvjerskog i međunacionalnog sklada u Crnoj Gori. I uvijek kroz istoriju su, časne Pljevljakinje i Pljevljaci, polagali svoje živote za odbranu tih vrijednosti. Zato u Pljevljima nikad nikome nije bilo tijesno. Ubijeđen sam da će Pljevlja i u ovom izazovnom periodu pokazati da su te vrijednosti i dalje utkane duboko u pljevaljskom biću.

Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada, čestitam vam Dan opštine Pljevlja”.