Brajović čestitao Dan opštine Tivat i Kotor

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, čestitao je lokalnim rukovodstvima i svim građanima Tivta i Kotora 21. novembar, Dan opštine Tivat i Dan opštine Kotor.

“Tivat danas zauzima jedno od značajnijih mjesta na turističkoj mapi Crne Gore. Grad koji je doživio rapidan razvoj i danas privlači turiste iz cijelog svijeta, postao je jedan od brendova Crne Gore. Tivat mora nastaviti da se razvija još većim intenzitetom, kako bi zadržao konkurentnost, kako na regionalnom, tako i na svjetskom tržištu. Uz konstantne napore lokalne vlasti ka tom cilju, kao i podršku državne vlasti koja ne smije izostati, uvjeren sam da će tako i biti”, navodi Brajović u čestitci povodom Dana opštine Tivat.

Predsjednik Socijaldemokrata je takođe uputio čestitku povodom Dana opštine Kotor.

“Kotor, grad-spomenik, osim prelijepog mora i Bokokotorskog zaliva, krasi bogato kulturno-istorijsko nasljeđe. Kako kroz istoriju, kada je bio jedan od glavnih trgovačkih centara na ovim prostorima, tako i danas Kotor zauzima jedno od značajnijih mjesta na karti Crne Gore. Grad u koji se dolazi i grad kojem se vraća. Daljom valorizacijom mnogobrojnih potencijala vašeg grada, uvjeren sam da će Kotor nastaviti da se razvija i napreduje još brže nego što je to do sad bio slučaj”, zaključuje Brajović u čestitci.