Čađenović dizao prst na Maškovića u Skupštini Glavnog grada

„Direktor JU “Kakaricka gora” Marko Čađenović izrevoltiran što se, u skladu sa zakonom bavim njegovim radom i, u strahu za svoju funkciju, nije se libio da na mene podigne prst usred Skupštine Glavnog grada, saopštio je na X mreži predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

“Dakle, izmjene statuta ustanove i nezakonita sistematizacija, na osnovu koje je zapošljeno troje lica, ono je što ne žele da se čuje. Više državno tužilaštvo, Osnovno tužilaštvo, Ombudsman, AZLP, Uprava za inspekcijske poslove su institucije koje se trenutno bave radom ove, za čitavu državu važne, ustanove”, ističe Mašković.

Dodaje da je koalicioni sporazum za PES svetinja, pa tako kadar Nove srpske demokratije, bez prethodnog radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, sebi daje za pravo da se na ovakav način ponaša prema predstavnicima građana.

“Osim podizanja prsta prema meni, ponovljene su uvrede koje su mi upućene od zaposlene te ustanove koja je nedavno upala na moju konferenciju za medije”, napisao je Mašković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *