Canović: Pobijedićemo

Koalicija “ZAJEDNO pobjednički za Plav” krenula je sa predizbornim aktivnostima koje već zavređuju pažnju ozbiljnog broja Plavljanki i Plavljana, što ukazuje na veliku podršku koju konstituenti koalicije uživaju u ovoj opštini, saopšteno je sinoć na sastanku OO SD-a Plav, kojem je prisustvovao predsjednik partije Damir Šehović.

“Sve ono što je učinjeno u aktuelnom mandatu preporučuje nas da nastavimo da vodimo opštinu i u narednom periodu. Naša izborna lista okupila je kredibilne ljude i već sada prema reakcijama naših sugrađana možemo zaključiti da je napravljen jako dobar sastav kandidatkinja i kandidata. Očekujemo i dobre reakcije nakon što predstavimo naš izborni program koji je nastao tako što smo osluškujući potrebe građana Plava planirali realizaciju realno ostvarivih aktivnosti koje će zasigurno doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu u našoj opštini. Zato ćemo i pobijediti”, kazao je nosilac liste Nihad Canović.

On je istakao da će kolacija “ZAJEDNO pobjednički za Plav” pobijediti i zato što je cilj zajedničkog nastupa da se prevazilaženjem razlika građani okupe oko zajedničkog cilja, a to je Plav koji nastavlja da se dinamično razvija na zadovoljstvo svih koji u njemu žive.

“Tokom ove kampanje nećemo govoriti o onome što među nama stvara razdor i podjele. Mi iz Socijaldemokratama ćemo se truditi da kao i do sada budemo spona između interesa građana i savjesnog upravljanja opštinom. Dakle, potenciraćemo ekonomske, socijalne i sve one teme koje imaju za cilj dobrobit cijelokupne lokalne zajednice, čime će se, u šta su nas uvjerili, voditi i naši koalicioni partneri”, zaključio je Canović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *