Canović: Stvaraćemo novu perspektivu za život u Plavu i Crnoj Gori

Predsjednik opštine Plav i kandidat za poslanika na listi “Zajedno – za budućnost koja ti pripada”, Nihad Canović, na predizbornom skupu koalicije je poručio da je vlast u Plavu pokazala da je spremna da stvara novu perspektivu života u ovom kraju, te da su dobri rezultati rada na lokalnom nivou motiv da se nastavi sa zalaganjem za bolji Plav i bolju Crnu Goru.

“U kratkom vremenskom intervalu tokom četiri izborna ciklusa po treći put sam na bini, ali uvijek iznova sa novom energijom. Novom energijom i novim entuzijazmom iz razloga što imamo sa čime da izađemo pred vas. Ono što nas motiviše da se bavimo ovim poslom, da se borimo za vrijedosti koje svi mi zajedno dijelimo, su rezultati”, istakao je Canović.

On je govoreći o rezultatima lokalne vlasti u Plavu, naglasio dobru saradnju sa građanima koji ukazuju na potrebe lokalnog stanovništva i na taj način usmjeravaju sprovođenje aktivnosti i projekata u službi opšteg dobra, što rezultira obostranim zadovoljstvom lokalnog rukovodstva i žitelja Plava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *