Čelanović: Piše li CEDIS saopšenja u centrali partije?

Gospodo iz rukovodstva CEDISa, o vašem (ne)znanju i (ne)stručnosti o upravljanju jednom od najboljih privrednih subjekata u Crnoj Gori govori i vaše saopštenje. Izgleda da ga nijeste pisali u kancelarijama kompanije već u centrali partije koja je okupirala CEDIS.

Kada sam kritikovao rezultate vašeg poslovanja koristio sam samo argumente i zvanične podatke koje je objavilo resorno ministarstvo. Politiku nijesam ni dotakao, osim što sam pomenuo da ste mahom kadrovi Demokrata. To je danas saopštio Generalni sekretar SD Miloš Čelanović, odgovarajući na saopšenje CEDIS-a.


Dakle, svojim saopštenjem ste stavili u vrlo nezgodan položaj EPCG, na način što ste indirektno potvrdili informaciju da će vam oni prebaciti 10 miliona kako ne bi završili godinu u minusu. To vas ne vadi iz blata i ne opovrgava činjenicu da ste negativno poslovali.


Uporno pokušavate prepisati loše poslovanje poremećaju na tržištu, a izbjegavate argumente o povećanju broja zaposlenih. U svom saopštenju kažete da je prošla godina bila “nikad teža” za poslovanje CEDISa, a u istoj godini ste povećali broj zaposlenih za više stotina. Znači u kriznoj godini, po vašem mišljenju, treba povećati troškove kompanije!


Ovo su sve argumentovane činjenice gospodo rukovodioci. Ako vam brojke ne odgovaraju obratite se resornom ministru Bojaniću koji uživa u tišini dok mu je resor u rasulu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *