Čelanović: Spašavanje mangupa Dritana

Najnovija dešavanja u Crnoj Gori bacila su na pod demagogiju i politikanstvo! Dogadjaji na Cetinju zahtijevali su odlučne poteze i hrabre odluke,tako da partije koje čine vlast jednostavno nisu imale šansu!
Nisu imale šansu iz prostog razloga jer su i došli na vlast pod maskama koje su krile njihov kukavičluk i nesposobnost! Maske su konačno pale,a oni nastavljaju sa istom pričom koju sada svi vide. URA je na aparatima,a mediji pod njihovom kontrolom u saradnji sa Demokratama pokušavaju popraviti nepopravljivo!
Dok se sa jedne strane URI daje ogroman medijski prostor na takav nacin da možemo čuti samo njihovu stranu priče,sa druge strane Demokrate proglašavaju URU izdajnikom interesa njihovih nalogodavaca i tako pokušavaju opet svrstati ovu partiju u red onih koji se bore za interese Crne Gore!
Realnost je potpuno drugačija,a nju najbolje opisuje definicija pete kolone: “manja grupa ljudi koja djeluje tajno i subverzivno protiv veće grupe,a pritom se predstavlja lojalna toj većoj grupi-čitaj Crnoj Gori”.
Poruka je krataka i jasna: “Provaljeni ste gospodo demagozi i politikanti,
Crna Gora vam ovo neće oprostiti!”