Čelanović: U novoj Vladi previše ničega.

U novoj Vladi ništa novo,i dalje nema ničega.
Nema rada,nema novih projekata (a i one koje su naslijedili ne znaju da privedu kraju),nema zakona,nema reda…jedno veliko ništa!

To ništa nas je dovelo do toga da imamo ministra koji je resorno zadužen da brine o urbanističkom redu,a ima neurbanizovanu (nelegalnu) kuću. Branio je ministar argumentirano ovo kršenje zakona pa je rekao da kuća nije njegova nego njegovog sina,a kome je on prepisao istu. Jak argument nema što!
Veliko NIŠTA se dešava i u Ministarstvu unutrašnjih poslova! U to sam imao priliku da se uvjerim lično. Zaustavila me saobraćajna policijska patrola koja je vozila privatni automobil. Uz kulturan razgovor, na licu ovog dobrog policajca mogao se lako uočiti nedostatak ponosa… pored svih poteškoća sa kojima se susreće (težak i često stresan posao,male plate itd.) ostao je bez službenog automobila koji mu je osnovno sredstvo za rad!
Kolika količina NIČEG je morala da se desi pa da naša policija prvi put ostane bez vozila!?Možda potpredsjednik Vlade koji dolazi iz zelene partije (u svakom smislu te rijeci) brine o zagađenju vazduha!?
Mora da je to!Šuška se da neće vise trošiti ni na gorivo.

Na “Ministarku mnogih resora” ne bi trošio puno riječi. Svako njeno pojavljivanje u medijima,svaka njena izjava,svako djelo, jednostavno izaziva odumiranje jednog broja moždanih ćelija.

U ministarstvima finansija i ekonomskog razvoja i dalje,pogadjajte…NIŠTA! Nema budžeta,nema razvojnih projekata. Samo prazne priče,odluke mimo zakona,nepravilna raspodjela državnog novca!

I tako dragi sugrađani…imamo policiju bez vozila,avione bez motora,Vladu bez rada, državu bez budžeta, diplomatiju bez ambasadora.

Zaključak ću pozajmiti od Bukovskog:”Previše ničega mora da pukne”.!