Ćeman: Radićemo u najboljem interesu Petnjice i svih njenih stanovnika

Socijaldemokrate su u prethodnom periodu kvalitetnim inicijativama i produktivnim i konstruktivnim učešćem u radu lokalnog parlamenta zavrijedile povjerenje značajnog broja sugrađanki i sugrađana. To nam daje vjetar u leđa da nastavimo da se zalažemo za napredak i radimo u interesu Petnjice i svih njenih stanovnika, ali s druge strane predstavlja odgovornost, jer težimo da opravdamo ukazano povjerenje i očekivanja onih koji poput nas smatraju da Petnjica mora bolje.

Na našoj listi su kredibilni ljudi, predstavnici svih djelova Bihora. Ljudi koji se ne plaše da preuzmu odgovornost. Takođe, naša lista je spoj mladosti i iskustva, što ukazuje na to da smo spremni da osluškujemo potrebe mladih, idemo u korak sa vremenom i okrenemo se budućnosti, ali i znanje i iskustvo starijih Socijaldemokrata stavimo na raspolaganje razvoju naše Petnjice.

Ciljevi koje smo postavili pred sobom realno su ostvarivi u narednom četvorogodišnjem mandatu, jer za nas kvalitetna zdravstvena zaštita koja je dostupna svima, bolja saobraćajna povezanost i putna infrastruktura, podsticanje preduzetništva, lokalna samouprava otvorena za građane, poljoprivreda i turizam kao okosnice razvoja, nisu samo floskule, već imperativ i obaveza koju moramo ispuniti, da bi se u Petnjici živjelo bolje.

Bićemo otvoreni za saradnju sa svima koji žele dobro Bihoru, našoj dijaspori ćemo posvetiti pažnju koju zaslužuje, a građanima nudimo iskreno partnerstvo da gradimo bolju, ljepšu i perspektivniju Petnjicu.