ĐUKANOVIĆ: NE ODUSTAJEMO OD IDEJE STABILNE I RAZVIJENE CRNE GORE

Socijaldemokrate baštine državotvornu ideju i nikada nijesmo licitirali pitanjima koja se tiču državnih interesa. Dokazali smo se kao iskrene patriote i bili smo i ostali oni koji snažno štite državne interese, to građani prepoznaju i to je stub naše politike, kazala je Budimirka Đukanović, kandidatkinja na listi „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Mi odlučujemo DOSLJEDNO“ i članica Predsjedništva SD-a.

„Niti jednog momenta nijesmo odustali od ideje stabilne i razvijene, države socijalne pravde kakva Crna Gora mora da bude. Za ovo društvo i njegov boljitak dužni smo boriti se skupa, istrajno i dosljedno, kako su to Socijaldemokrate oduvijek činile“, navela je Đukanović.

Socijaldemokrate su pored toga, kako je istakla Đukanović, posvećene i očuvanju zdravlja, ekonomske stabilnosti, jačanju obrazovanja, zalaganju za pravedno i solidarno društvo, sa adekvatnim socijalnim servisima i uslugama.

„ Takođe,  pažljivo vodimo računa o uslovima i mogućnostima za mlade, dok je ljubav prema državi naša vodilja u svemu tome“, rekla je Đukanović i dodala, o svim našim uspjesima najbolje svjedoče rezultati u resorima kojima rukovode kadrovi SD-a.

„Na nama je još veća odgovornost jer smo izabrali da ozbiljno radimo, umjesto da se oslanjamo na demagogiju. Naši rezultati daju nam za pravo da na kursu dosljedne socijaldemokratije, sa izvjesno značajno većom podrškom građana na izborima, radimo za bolji i kvalitetniji žIvot svakog pojedinca“, zaključila je Đukanović.