Hodžić: Spremni smo da sve razlike ostavimo po strani kako bismo radili u korist Ulcinja

Koalicija Za novi početak jedina je pred građane Ulcinja izašla sa kandidatom za predsjednika Opštine na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 27. mart. I ta činjenica, između ostalog, izdvaja nas od ostalih lista koje nemaju iskristalisanog kandidata za prvog čovjeka Ulcinja, a izbori su za manje od dvije sedmice.

Upravo ovaj dogovor, koji su konstituenti naše koalicije postigli prije njenog formiranja, garantuje i brzo formiranje vlasti, što je od krucijalnog značaja u ovom trenutku.

Turistička sezona je pred nama, tako da vrlo brzo nakon konstituisanja vlasti krećemo u ozbiljnu pripremu, za uspješnu i berićetnu sezonu.

Jasno je da je naša koalicija korak ispred ostalih političkih subjekata, kako u programskim, tako i kadrovskim rješenjima. Mi smo, samim formiranjem ove koalicije, napravili značajan iskorak i pokazali da smo, uprkos tome što dolazimo iz različitih političkih partija, spremni da sve naše razlike ostavimo po strani kako bismo radili u korist Ulcinja i naših sugrađanki i sugrađana.

Vjerujem u ovo koaliciju i vjerujem u pobjedu. Vrijeme za promjene, za neke nove ljude i novu energiju koju naša lista nosi. Vrijeme za mlade i sposobne ljude koji su spremni da rade u za sve građanke i građane Ulcinja, za napredak našeg grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *