Hodžić: Svi da zasučemo rukave i radimo u korist Ulcinja

“Na lokalnim izborima u Ulcinju potvrđena je postojanost socijaldemokratske ideje u našem gradu, a Socijaldemokrate, sa 2 odbornika u lokalnom parlamentu, ostaju kredibilan politički faktor na lokalnom nivou”, rekao je predsjednik ulcinjskih Socijaldemokrata Ćazim Hodžić.

On je istakao da nakon predizborne kampanje, koja je generalno bila mirna, sada svi politički subjekti moraju zasukati rukave i raditi u korist građanki i građana Ulcinja. “Onaj ko dođe do većine neka vrši vlast, ali svi moramo raditi samo i isključivo u interesu naših sugrađanki i sugrađana. Socijaldemokrate će, kao i uvijek do sad, biti konstruktivan politički činilac, bez obzira na to da li ćemo djelovati iz vlasti ili opozicije. Svaki dobar predlog, nevezano od koga dolazio, spremni smo da podržimo i da se borimo za njegovu realizaciju”, rekao je Hodžić.

On je saopštio da je zadovoljan rezultatom izbora, te da je u Socijaldemokrata, sve vrijeme kampanje vladala pozitivna atmosfera. “Nastavljamo dalje, sa jednakom posvećenošću i energijom, da se borimo da naš Ulcinj dobije mjesto koje mu pripada”, zaključuje Hodžić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *