Koalicija DPS-SD-SDP-LP: Tivat ne možete zapečatiti

Uvažena gospodo, da bude jasno, Tivat niko neće zapečatiti, jer je naš Tivat otvoren grad, otvorenog srca i neće ga zapečatiti ideologija zatvorenog uma. Bez ikakve sumnje možemo konstatovati da je vaša politička priča zapečaćena opšte poznatom činjenicom, a to je da se i sada prilikom predstavljanja sopstvene liste vi bavite našom koalicijom, ocijenili su iz Koalicije DPS-SD-SDP-LP.

Kao ni sada tako i u protekle dvije godine, prema njihovim rijelima,  nemate što drugo ponuditi građanima Tivta, “osim revanšistički sprovedene politike prema vašim neistomišljenicima”.

“Pečat na vaše neistine, farbanja i šminkeraj kojim se hvalite, stavili ste danas, kada ste konačno i javno potvrdili da nijeste građanska lista, nego ono što ste uvijek i bili, a to je instrument partija državnog nivoa. Poseban pečat vašoj koaliciji danas su dali vaši gosti u prvim redovima, predsjednici opština i funkcioneri iz susjednih opština i drugih gradova. Da vas podsjetimo listu „PRAVA STVAR, Koalicija Za Tivat svih nas – DPS, SD, SDP, LP“ predali su svi do jednoga naši kandidati za odbornike, koju je predvodila naša Dubravka Nikčević, bodreni sugrađanima – simpatizerima, nijesmo morali dovoditi ljude sa strane da nas hrabre”, ocijenili su iz tivatke koalicije.

Napominju da će građani Tivta znati da prepoznaju ” Pravu stvar” za taj grad.

“Uvjereni smo da će građanke i građani Tivta, 23. oktobra “zapečatiti” vaše funkcionerske fotelje i zauvijek ih arhivirati. Tivat je spreman da ovoga puta prepozna što je PRAVA STVAR Za Tivat svih nas”, zaključuju iz koalicije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *