Latić: Na listi SD-a najveći broj mladih, predstavljamo osvježenje na političkoj sceni Petnjice

Socijaldemokrate Petnjice ističu značaj ulaganja u mlade, kao najveći potencijal našeg društva. Mladi su uzdanica razvoja i zaslužuju mnogo više pažnje. Zato se na našoj listi nalazi veliki broj perspektivnih mladih ljudi. To su mladi koji žive u Petnjici i spremni su da daju doprinos razvoju naše opštine.

Zajedničkim snagama sa starijim i iskusnijim kolegama ćemo se boriti da u Petnjici stvorimo ambijent pogodan za ostvarivanje potencijala svakoga od nas. Naš program u značajnoj mjeri se bavi potrebama i pitanjima mladih. Stoga smo predvidjeli podršku za mlade koji žele da se bave biznisom, vrednovanje talentovanih pojedinaca, obogaćivanje kulturne i umjetničke ponude, afirmisanje perspektivnih sportista, otvaranje sportskih objekata i mnoge druge projekte i aktivnosti koji za cilj imaju otvaranje novih radnih mjesta i poboljšanje uslova života u našoj opštini, a podstakli bi mlade da ostaju u Bihoru i ovdje zasnivaju porodice i planiraju budućnost.

Vjerujem da će veliki broj mladih podržati našu listu, jer smo pokazali da nam je stalo do omladinske populacije i kao lista na kojoj se nalazi najveći broj mladih ljudi predstavljamo osvježenje na petnjičkoj političkoj sceni.

Pozivam sve sugrađanke i sugrađane koji vjeruju da budućnost pripada mladima i da Petnjica mora bolje i brže da se razvija, da nam na decembarskim izborima ukažu povjerenje, a mi ćemo se truditi da nakon 5. decembra pokažemo da je zaista nada u mladima.