Mašković: Partije koje su podržale Kovačevića da se izjasne jesu li za njegovu smjenu

Član Izvršnog odbora Socijaldemokrata Miloš Mašković gostujući u jutarnjem programu TVe poručio je da je ponašanje predsjednika Opštine Nikšić na proslavi Pravoslavne Nove godine razlog više da bude smijenjen sa te funkcije.

,,Mislim da bi svi trebali da se suzdržimo ponašanja koji dijele naše društvo. Ponašanje Kovačevića u najmanju ruku je nedolično. Nadležno tužilaštvo trebalo bi da provjeri da li u njegovom ponašanju ima posla za njih. Sa druge strane, ovakvo ponašanje samo je razlog više da Kovačević više ne bude na čelu opštine Nikšić”, kazao je Maškoić.

On je kazao i da očekuje da će one partije, koje se barem deklarativno zalažu za evropske i evroatlanske vrijednosti glasati za smjenu predsjednika Opštine Nikšić.

,,Smjena Kovačevića bi trebala da posluži kao primjer svima ostalima kako će proći u slučaju da se budu ponašali na način koji nije dostojan neke javne funkcije. Mislim da bi partije koje se barem deklarativno zalažu za evropski i evroatlanski put Crne Gore trebale da se izjasne na način što će podržati smjenu Kovačevića i na taj način pokazati koje vrijednosti zaista baštine” zaključio je Mašković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *