Mašković pozvao Borovinić Bojović da poštuje Poslovnik Skupštine Glavnog grada

Šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković uputio je predsjednici tog parlamenta Jeleni Borovinić Bojović urgenciju povodom prikupljanja obavještenja od gradonačelnice Glavnog grada o masovnom zapošljavanju u gradskoj upravi. ,,Obavještavam Vas da shodno Članu 44 Poslovnika Skupštine Glavnog grada od strane gradonačelnice Glavnog grada nisam dobio odgovor na Zahtjev za prikupljanje obavještenja od gradonačelnice Glavnog grada broj 02016/23-1012 od dana 05.10.2023. godine.”


,,Sa druge strane, podsjetću Vas da ste Vi, u skladu sa Članom 44 Poslovnika Skupštine Glavnog grada, stav 3, dužni da mi nakon isteka roka od 15 dana od dana podnošenja Zahtjeva dostavite pisano obrazloženje zbog čega odgovor nije dostavljen ili ne može biti dostavljen” navodi se dopisu koji je Mašković uputio Borovinić Bojović.


“Koristim ovu priliku da Vas pozovem da što prije stvorite uslove da nesmetano obavljam funkciju odbornika, te da poštujete Poslovnik Skupštine Glavnog grada i postupate u skladu sa odredbama istog.” zaključio je Mašković.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *