Mašković: Tokom predizborne kampanje, brda i doline, a sad poskupljenja

Tokom predizborne kampanje, brda i doline. Kada su zauzeli fotelje, došlo je do povećanja cijena zakupa tezgi na Gintašu i do 50 odsto, što će rezultirati značajnim rastom cijena voća, povrća i drugih proizvoda koji se tamo mogu naći. Pitam se da li je predvodnik koalicije u Podgorici, DF sa svojim partnerom ES, tokom predizborne kampanje i obilazaka zakupaca na Gintašu saopštio svoje planove za uvećanje cijena zakupa, kazao je šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković povodom uvećanja cijena zakupa na TC Gintaš.

“Uvećanje cijena zakupa tezgi na Gintašu je samo jedno od iznenađenja za početak nove 2024. godine. Najavljeno je poskupljenje cijene parkinga, vode, komunalnih usluga… Sveukupno, dešava se galopirajuća inflacija uslovljena rastom cijena koje kreira ova gradska uprava. Jesu li i to bila obećanja tokom predizborne kampanje”, napomenuo je on.

Prema njegovim riječima ovakvo jednostrano donošenje odluka, bez prethodnih konsultacija sa zakupcima, najbolje oslikava odnos Glavnog grada prema zakupcima i potrošačima, ali istovremeno naglašava potrebu za dijalogom i rješenjima koja neće štetiti ni zakupcima ni potrošačima, odnosno građanima Podgorice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *