Milošević Abazoviću: Prošetaj Prijestonicom da nam objasniš jesmo li pobunjenici jer volimo svoju državu

Već je postalo sasvim normalno da najviši državni funkcioneri, među kojima prednjači potpredsjednik Vlade i predsjednik GP URA Dritan Abazović, đe god se pojave obrukaju Crnu Goru.

Ovog puta, Abazović je otišao korak dalje. Na javnom servisu susjedne Hrvatske, pokušavajući da opravda nepočinstva čiji je direktni nalogodavac ogledana u maltretiranju i terorisanju Cetinjanki i Cetinjana, kao i svih drugih koji su se 4. i 5. septembra nalazili u našem gradu, Abazović je ustvrdio da su Cetinjani bili “faktički u ustavnoj pobuni”. Iako smo navikli na sve i svašta od predstavnika Vlade i Abazovića lično, ovo sada već prelazi u ruganje sa zdravim razumom i nastavak brutalnog vrijeđanja Cetinjana zasnovanog na klasičnim neistinama.

Poštovani sugrađani, ovo je poruka koju Abazović šalje Cetinjankama i Cetinjanima. I neka šalje, dobro je da znamo na čemu smo.

Cetinjankama i Cetinjanima nikad nije trebalo govoriti da li se i kako štiti Ustav nezavisne i suverene Crne Gore, jer je ovo grad u kojem su nastajali Ustavi naše države i u kojima se krv prolivala za svako slovo tih Ustava. A da će tako biti i ubuduće, Abazoviću poručuje 33 kandidata za odbornike sa liste “SD-LP – VAZDA DOSLJEDNI CETINJU” koja jedina nije pravila trule kompromise sa retrogradnim strukturama sa kojima je on sad u Vladi. Ni 90-tih, ni 2016-te, ni 2020-te.