Na večerašnjem protestu šaljemo poruku otpora anarhiji aktuelne većine

Socijaldemokrate Crne Gore pozivaju sve članove, aktiviste i simpatizere da prisustvuju večerašnjem skupu pokreta Ima nas koji će početi u 19 sati u Podgorici, saopšteno je iz ove partije.

“Večeras, kao i svakog prethodnog puta, moramo poslati jasnu poruku da nas ima i više nego dovoljno da branimo evropsku, evroatlantsku, građansku Crnu Goru, njene temeljne vrijednosti i institucije. Ima nas da stanemo u zaštitu pravnog poretka i Ustava ove države i da onima koji uporno, već dvije i po godine razaraju Crnu Goru pošaljemo jasnu poruku da ćemo ih u tom suludom naumu spriječiti”, navode u saopštenju.

Dodaju da pokazuju i da ih ima da stanu na kraj pogubnoj politici koja je od države predvodnika EU integracija Crnu Goru pretvorila u državu koja je primjer kako ne treba. “I državu koja se danas, u očima međunarodne zajednice, posmatra kao problem, a ne kao pozitivan primjer.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, obaveza svakog od nas je da, na večerašnjem protestu, pošaljemo jasnu poruku otpora anarhiji koju aktuelna većina pokušava da sprovede u Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *