Nenezić: Glasajući za broj 6, glasate za sve ono što bi Bar trebao da bude!

Uvažene Baranke i Barani, sugrađanke i sugrađani, dan pred početak predizborne ćutnje, za razliku od ostalih, kao nosilac liste „Novo vrijeme za Bar“ neću koristiti da vam obećavam kule i gradove. Naš program i viziju razvoja grada Bara smo, u prethodnom periodu, vrlo kvalitetno predstavili i ubijeđen sam da je svima jasno da se radi o realnom, ostvarivom programu i najboljem izboru za naš grad“, saopštio je Branislav-Bane Nenezić, nosilac liste SD-a „Novo vrijeme za Bar“.

On je rekao da je njegova partija vodila pozitivnu kampanju zasnovanu na programu, te da se nijesu bavili niti jednim konkurentom.

„Naprotiv, cilj nam je bio da dopremo do svake Baranke i Baranina i predstavimo im naš program za koji vjerujem da je apsolutno superioran. Pozitivne reakcije koje smo dobili i dobijamo uvjeravaju me da odličan izborni rezultat liste koju predvodim neće izostati“, rekao je on.

Nenezić je poručio da svi oni koji žele da od ponedjeljka počne novo vrijeme za Bar znaju šta im je činiti.

„Pred vama je vrlo jasan i jednostavan izbor. Glasajući za broj 6, glasate za novo vrijeme za naš grad. Glasajući za broj 6, glasate za građanski, multietnički, multivjerski Bar koji sve različitosti njeguje i ponosi se njima. Glasate za moderan, razvijen Bar, koji ima efikasnu lokalnu samoupravu koja je na usluzi svima vama. Glasate za Bar koji će biti partner i podrška svakom našem sugrađaninu koji se odluči da otpočne sopstveni, privatni biznis. Glasate za Bar koji neće zaboraviti niti jedan dio svoje opštine, od obale Skadarskog jezera, do obale Jadranskog mora. Glaaate za Bar koji će biti atraktivna turistička destinacija u kojoj sezona neće trajati samo 3 mjeseca ljeti. Glasate za Bar koji će biti grad mladih, u kojem će se ostajati i u koji će se vraćati, a ne iz kojeg će se odlaziti. Drage sugrađanke i sugrađani, glasajući za broj 6, glasate za sve ono što bi Bar trebao da bude!“, zaključio je Nenezić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *