Nenezić: Ispunili smo prvo obećanje, duplirana sredstva za NVO “Žene Bara kuvaju srcem”

Veliko nam je zadovoljstvo, a u konačnom to je i naša dužnost, da obavijestimo sve naše građanke i građane da se prvo od naših predizbornih obećanja obistinilo i da su obezbjedjena materijalna sredstva za realizaciju jednog od predizbornih obećanja Socijaldemokrata Bara, saopštio je lider barskog SD-a i predsjednik lokalnog parlamenta Branislav Bano Nenezić. 

“Naime, uticali smo da se rezervišu sredstva za finansiranje nevladine organizacije “Žene Bara kuvaju srcem” u iznosu do 50.000€, što je uvećanje za 25.000 eura u odnosu na prethodnu godinu”, naveo je Nenezić.

Ono što možemo poručiti našim građankama i građanima, po njegovim riječima, jeste da je “ovo samo početak realizacije konkretnih riješenja koja će uticati na položaj najranjivijih kategorija u našem gradu”.

“Poput ovog, prvog ispunjenog obećanja, nedugo nakon formiranja lokalne vlasti, na identičan način ćemo realizovati i sva ostala predizborna obećanja, u interesu svih građanki i građana Bara”, dodao je.

Ono što nas vodi na ovom putu, kako je istakao, “jeste maksima da je svako društvo demokratsko u onoj mjeri koliko vodi računa o najranjivijim kategorijama”.

“Naša riješenost da konstantno, svakim danom, radimo na poboljšanju položaja najugroženijih kategorija u Baru je neupitna. Time ćemo se rukovoditi i u narednom periodu, garantujući da će, kako vrijeme bude odmicalo, život u Baru biti bolji i kvalitetniji za svakog stanovnika naše opštine”, zaključio je Nenezić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *