Nosilac liste SD u Baru Branislav Nenezić, na listi privrednici, najbolji sportisti, profesori…

Nosilac liste Socijaldemokrata za lokalne izbore u Baru, koji će biti održani 23. oktobra, biće Branislav Bane Nenezić, profesor fizičkog vaspitanja i predsjednik opštinskog odbora SD u Baru, koji trenutno obavlja funkciju direktora DOO “Sportsko-rekreativni centar”, saopšteno je iz te partije.

Osim njega, na listi Socijaldemokrata koje, podsjećaju, izlaze samostalno na lokalne izbore, biće najuglednija barska imena.

“Među predlozima za odbornika Socijaldemokrata je i Nedeljko Lale Čović – jedan od najuspješnijih crnogorskih i barskih preduzetnika, osnivač “Bonesa” d.o.o. Bar, potom Bećir Berjašević, dobitnik nagrade “Oktoih” i dugogodišnji direktor Osnovne škole u Ostrosu, kao i Jelena Dabović, uspješna barska privrednica i aktivistkinja u NVO “Žene Bara””, naveli su u saopštenju.

Kako dodaju iz SD-a, neka od imena su i: Goran Simić – dipl. trener, kao igrač dva puta najbolji sportista Crne Gore i jednom najbolji rukometaš Crne Gore, a kao trener osvajač EHF Lige šampiona; Željko Đurišić, ugledni barski preduzetnik, vlasnik firme “Jelena” d.o.o. iz Bara, te Jelena Nikaljević – košarkaška reprezentativka Crne Gore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *