Novo vrijeme za Bar: Đonović, Nikpaljević i Šušter – naši uspješni ljudi za novo vrijeme

Lista Novo vrijeme za Bar predtsavila je kandidatkinje i kandidata za odbornike u tom gradu.

Stefan Šušter je rođen u Baru 28.09.1988. godine. Osnovnu školu i Gimnaziju završio je u Baru, a Pravni fakultet Univerziteta Crne Gore u Podgorici. Radio je u Osnovnom sudu u Baru i Skupštini Crne Gore, a sada radi kao advokat u svojoj advokatskoj kancelariji u Baru. Šef je odborničkog kluba Socijaldemokrata u Skupštini opštine Bar, sekretar Opštinskog odbora SD Bar, član Glavnog odbora i Izvršnog odbora SD Crne Gore.

Jelena Nikpaljević je rođena u Baru 17.04.1994. godine. Osnovnu  školu i Gimnaziju je završila u rodnom gradu. Zvanje diplomirane sportske menadžerke stekla je na Univerzitetu Donja Gorica.  Bivša je profesionalna košarkasica, članica svih reprezentativnih selekcija Crne Gore. Kroz karijeru, pored Crne Gore, igrala je u Srbiji, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Luksemburgu, Portugalu, Njemackoj, Iranu i Egiptu.Želi da u Baru iskorači na novi profesionalni put. U svrhu podrške zenskom sportu,spremna je da pruži maksimum na polju animacije i razvoja mladih sportista.

Milena Đonović je rođena 29.01.1985. godine. Potpredsjednica je OO SD Bar i članica Glavnog odbora SD CG. Govori engleski, italijanski i španski jezik. Nositeljka je niza aktivnosti kada je u pitanju zalaganje za ideje  socijaldemokratije i rodnu ravnopravnost. Precizna je i posvećena jednako svojim profesionalnim i partijskim obavezama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *