“Novo vrijeme za Bar”: Ovo su naši ljudi

Lista SD “Novo vrijeme za Bar sastavljena je od nekih od najuglednijih građana Bara, koji, svako na svoj način, doprinose zajednici. U nastavku građanima predstavljamo dio liste, kako bi na lokalnim izborima 23. oktobra, donijeli informisanu odluku: 

Srđan Perkolić rođen 1981. godine u Baru. Direktor je sektora Javnih usluga u DOO Komunalne djelatnosti Bar i odbornik u Skupštini Opštine Bar. Čovjek koji je uvijek spreman da pomogne svojim prijateljima, jednom riječju drug! 

Zrinka Bibezić rođena 1974. godine u Baru. Radno iskustvo je sticala u Radio Baru, a zatim u okviru Opštine Bar u raznim sektorima: Sekretarijat za privredu, finansije, Skupštini opštine. Zrinka nas nadahnjuje svojim primjerom pouzdanosti, predanosti i preciznosti u poslu koji obavlja. 

Adnan Perazić rođen 03.03.1988. godine u Baru. Predsjednik je mjesnog odbora Socijaldemokrata Mrkojevići. Govori Engleski, Italijanski i Češki jezik. Adnan Perazić predstavlja simbol drugarstva i ferpleja koji neumorno promoviše kroz razne sportske aktivnosti u kojima učestvuje. Ljubav prema sportu, druženju kroz takmičenja je njegov zaštitni znak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *