Odbor SD Glavnog grada: Pokret ,,Svi za naš grad“ nesumnjivo odnosi pobjedu 23. oktobra

Na sinoć održanoj sjednici odbora Socijaldemokrata (SD) Glavnog grada izraženo je uvjerenje da na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici nesumnjivu pobjedu odnosi pokret ,,Svi za naš grad“, čiji su dio i Socijaldemokrate, zato što taj pokret okuplja one političke subjekte koji su jasno evropski i građanski opredjeljeni, poručili su iz partije.

Iz odbora Socijaldemokrata Glavnog grada su ukazali da će “očekivanoj” pobjedi značajno doprinijeti i rezultati predstavnika SD-a u aktuelnoj gradskoj upravi.

Iz podgoričkog SD-a je saopšteno da duže od mjesec funkcionišu u izbornom režimu rada, te da reakcije građanki i građana Podgorice nagovještavaju ono što će biti ishod ovih lokalnih izbora, koji su, kako navode,  “izuzetno važni ne samo za dalju razvoj evropske i građanske Podgorice, već i za očuvanje i jačanje temeljnih vrijednosti samosvjesne Crne Gore”.

“Podgorica, kao glavni grad Crne Gore, nosilac je njenog cjelokupnog razvoja i ni na koji način se ne smije dopustiti da u Podgorici imamo vlast i atmosferu kakvu nažalost imamo u pojedinim crnogorskim gradovima. Zbog toga smo sigurni da će, kroz posvećen rad i maksimalnu angažovanost svih članova partije i uz ogromnu podršku sugradjanki i sugradjana, doći do jasno zacrtanog cilja – pobjede na lokalnim izborima u Podgorici 23. oktobra”, saopšteno je iz podgoričkih Socijaldemokrata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *