Omladina SD Berane: Ogromna razlika između datih obećanja i isporučenih rezultata beranske vlasti

Sigurni smo da je građanima Berana dosta otrcanih fraza i neubjedljivih mantri, kojima odišu predizborne ponude onih koji trenutno čine postavu vlasti u ovom gradu. Nevjerovatno je da iste političke strukture, koje po sopstvenom priznanju, nijesu odgovorile zadacima rukovođenja opštinom, ponovo i to vrlo oholo, traže podršku na ovim izborima.

Kritički se odnosimo prema ovakvom neodgovornom postupanju, koje se može okarakterisati kao igranje sa zdravim razumom građana. Pitamo se, do koje granice može ići ljudska bezobzirnost, uzimajući u obzir očiglednu okolnost da je disproporcija između datih obećanja i isporučenih rezultata u prethodnom četvorogodištu bila zapanjujuće visoka.  Nakon njihove vladavine, ovaj ekonomski posrnuli i infrastrukturno devastirani grad ne može sebi priuštiti da ponovo uruči povjerenje trenutnoj vlasti, niti njenim satelitskim verzijama, koje sada nastupaju samo pod drugačijim nazivom ali sa istim kapacitetom i programskim ciljevima.

Takav epilog bi nesporno bi bio poražavajuć. Apelujemo na građane Berana da ne dozvole dalju devastaciju naše opštine i još jedan višegodišnji nerad i opredijele se za one snage koje u ovoj izbornoj ponudi, jedine mogu ostvariti prijeko potreban reformski iskorak.

Stoga, 27. marta izbor je i više nego jasan, odlučno, odvažno i dosljedno DA, za Berane i Crnu Goru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *