Omladina SD Cetinje izabrala novo rukovodstvo

Na juče održanoj konvenciji Omladine Socijaldemokrata Cetinja jednoglasno je odlučeno da funkciju predsjednice odbora mladih  obavlja Ivona Vujović, dok je za potpredsjednicu izabrana Slavica Pajović. Na konvenciji su izabrani i delagati za predstojeći Kongres OSDCG, zakazan za 31. jul.

Novoizabrana predsjednica kazala je da je čast  prevoditi mlade cetinjske Socijaldemokrate, ali i odgovornost jer je u ovom gradu socijaldemokratska ideja uvijek imala snažne temelje. “Cilj je da predano  radimo na realizovanju naših planova i organizaciju mladih izgradimo ozbiljno i kvalitetno.  Svu energiju usmjerićemo na konkretne aktivnosti, s namjerom da mladima pružimo nove mogućnosti za što bolji život u našem gradu. Uvjereni sam da će nas, i pored brojnih izazova,  u Prijestonici i dalje prepoznavati kao organizaciju koja iskreno želi da poboljša status omladine u ovom gradu”  istakla je Vujović.

Konvenciji su prisustvovali i predsjednik Omladine  SDCG Emil Đokić, potpredsjednici Nikola Zirojević i Drago Drobnjak, kao  i generalna sekretarka Elida Korać. Uz čestitke novom rukovodstvu, kazali su da će cetinjske Socijaldemokrate nesumnjivo biti važan  dio promjena kojim će se  omogućiti da mladi ovog grada budu aktivno uključeni u  društveno – političku realnost.  ’’Želimo da upravo naša organizacija bude mjesto okupljanja mladih Cetinjana i Cetinjanki  koji zajedno sa nama žele dati doprinos očuvanju najljepše i progresivne socijaldemokratske ideje, koja je u Prijestonici oduvijek bila  snažna’’ , poruka je rukovodstva OSDCG.