Ovo su kandidati SD-a za poslanike

Kandidati za poslanike iz redova SD-a koji nastupaju na parlamentarnim izborima u koaliciji sa DPS-om, LP-om i DUA su Boris Mugoša, Branislav Nenezić, Nihad Canović, Nikola Zirojević, Irma Nišić, Miloš Čelanović, Milica Lekić, Ćazim Hodžić i Ivana Raščanin Radičević, saopštio je lider SD-a Damir Šehović.

“Sa velikim zadovoljstvom predstavljam kandidate za poslanike, koji će se u ime SD-a naći na našoj koalicionoj izbornoj listi. Ovo je ujedno i potvrda moje čvrste posvećenosti nastavku reformskih iskoraka u partiji, kao i daljem podmlađivanju i širenju kadrovske ponude koju sam prije godinu i po dana najavio na partijskom Kongresu, ne slučajno održanom pod sloganom “ZaNovoVrijeme”. Zahvalan sam kolegama iz Glavnog odbora i Predsjedništva koji su pružanjem jednoglasne podrške listi koju sam predložio pokazali da će se na najbolji mogući način u kampanji reprezentovati i SD i istinsku građansku i evropsku, odnosno emancipatorsku politiku na kojoj od osnivanja stabilno i dosljedno insistiramo”, napisao je Šehović na Twitteru.

Ali, dodo je, i da će oni koji među njima budu izabrani za poslanike u novom sazivu Skupštine Crne Gore biti sigurno glas pristojne i civilizovane Crne Gore, kojima je, jednako kao i svima nama iz rukovodstva partije, pristojnost, kompetentnost, ali i beskompromisnost kada je riječ o interesima države i njenim temeljnim vrijednostima, biti apsolutni prioritet.

Vanredni parlamentarni izbori održaće se 11. juna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *