POGLEDAJTE KO SU MLADI IZ TIZER KAMPANJE SD-A!

Sa njima smo počeli „Mi odlučujemo“, sa njima i zatvaramo kampanju

Socijaldemokrate Crne Gore prve su počele ovogodišnju političku kampanju „Mi odlučujemo DOSLJEDNO“ za parlamentarne izbore, i to tizer kampanjom, u kojoj su se neko vrijeme pojavljivali samo mladi ljudi. Oni su slali svoje poruke oko toga šta očekuju od političara koji će nakon parlamentarnih izbora biti na pozicijama na kojima se odlučuje. 

Kampanja je privukla veliku pažnju, pa su njihove video-poruke imale više stotina hiljada pregleda.

Dina Tošić je istakla da je bila dio tizer kampanje i da se odlučila za Socijaldemokrate jer je riječ o partiji nove političke kulture, koja umjesto kritike tuđih, nudi sopstvena rješenja i preuzima odgovornost za mnoge razvojne, odnosno reformske procese u Crnoj Gori.

Nataša Knežević, magistrica saobraćaja, poručila je da podržava Socijaldemokrate zbog uvođenja besplatnih studija i Fonda za kvalitet i talente. „Zato što želim da se osigura nastavak te prakse i podržim one koji su nam to omogućili“.

Melisa Brzać, profesorica razredne nastave, rekla je da podržava Socijaldemokrate zbog zalaganja za državne stanove za mlade, te povećanje minimalnih plata i penzija. Naglasila je takođe da je saglasna sa stavom Socijaldemokrata da ključni resursi treba da ostanu u rukama države.

Miloš Mašković, student, je pak rekao da svoju podršku daje Socijaldemokratama zato ova partija usmjerava ne samo kampanju, već čitavo djelovanje na životna pitanja, ekonomiju i informacije mladima u vezi sa pokretanjem sopstvenog biznisa.

Ajna Dupljak, diplomirana žurnalistkinja, poručila je mladima da se za ovu partiju odlučila jer SD mlade stavlja u prvi plan, a potencijale mladih prepoznaje kao značajan društveni resurs.

Svi oni, zajedno su poručili da Socijaldemokrate Crne Gore imaju najaktivniju omladinu, da su ponosni što je trenutno u SD-u na hiljade omladinaca, ali i što još masovno prilaze, te zaključili da je upravo to rezultat činjenice da Socijaldemokrate mlade shvataju i više nego ozbiljno.