Popadić: Ostavili razlike po strani zarad napretka Mojkovca i odbrane gradjanskih vrijednosti Crne Gore

Drage Mojkovčanke i Mojkovčani,kao što znate Socijaldemokrate Mojkovca su i do sada bili opozicija u našem gradu. Tu ulogu smo nosili časno i bili konstruktivna opozicija za razliku od drugih političkih subjekata koji su sjedali u opozicionim klupama Mojkovačkog parlamenta.

Ovog puta,okolnosti u našoj zemlji i gradu su takve da smo odlučili ostaviti političke razlike po strani i posvetiti se višim ciljevima kao što su društveni sklad i nastavak (a ne stagnacija) Mojkovca i Crne Gore!

Uvjeren sam da ćemo nakon 5.decembra i ubjedljive pobjede činiti konstruktivan dio tima koji će voditi Mojkovac ka daljem napretku i dodati novu energiju u realizaciji novih razvojnih projekata.
Takodje čvrsto vjerujem da će gradjani Mojovca odbraniti sve one vrijednosti koje krase naš grad i našu Crnu Goru vjekovima.
Svi zajedno ćemo pobjediti primitivizam i populizam koji su uzeli maha i pokazati da Mojkovac i Crna Gora mogu ponosno nositi epitet prosperitetnog Evropskog društva zasnovanog na znanju i toleranciji!