Radulović: Ostanak Đokovića na funkciji jedina veća bruka od njegovog odlaska na raport u Beograd

Predsjednik SO Danilovgrad, nosilac liste “Za budućnost Danilovgrada” Velimir Đoković jedan je od članova sramne delegacije lokalnih funkcionera koji su, od novca naših građanki i građana, pošli u tuđu zemlju da svojim gazdama podnose račune, kazao je predsjednik SD Danilovgrad Radovan Radulović.

Kako je naveo, takvo snishodljivo, antidržavničko ponašanje šokiralo je svakog normalnog čovjeka u Crnoj Gori, bez obzira na njegovo političko opredjeljenje.

“Da predsjednik skupštine jedne opštine, ili predsjednik opštine, idu u drugu državu da nekome podnose izvještaje šta su na tim funkcijama do sad uradili i šta će uraditi?! Da se hvale, između ostalog, time što su u kabinete unijeli neke druge zastave umjesto državnih. Da govore o tome kako država u kojoj vrše vlast nije njihova i kako im je otkako su to shvatili mnogo lakše”, istakao je Radulović.

Ocjenjuje da se takvo ponašanje predsjednika SO Danilovgrad, ali i svih koji su zajedno sa njim pognuli glavu pred Milicom zavetnicom, ne može se okarakterisati nikako drugačije već kao izdaja Crne Gore i gaženje njenog Ustava.

“Zato je ostanak Đokovića na funkciji predsjednika SO jedina veća bruka od njegovog odlaska na raport u Beograd”, zaključuje Radulović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *