Rakočević: SNP mnogo puta prodavao Crnu Goru, poslednji put kada je Joković negirao Crnogorace

Jokovićev SNP je mnogo puta prodavao Crnu Goru. Prvi put kada su zajedno sa svojim najvjernijim saveznikom Miloševićem pokušali da je svedu na 27 izbornu jedinicu. Nakon toga kada su uradili sve sto su znali, mogli i umjeli da ne postane nezavisna država, a desetak godina nakon toga i da ne uđe u NATO. 

Sam Joković je to učionio i nedavno kada je, kako samo on to umije, kazao da se Crnogorci prvi put pominju na okupiranom Cetinju 1942. godine, odnosno kada je tvrdio da 21. maj nije bitan dan za crnogorsku istoriju i da ga ne treba obiljažavati. 

E baš zato njemu i njegovoj partiji nije mjesto u niti jednoj Vladi, posebno ne sa uticajem koji u ovoj ima, a koja želi da bude građanska i evropska, jer  partija na čijem je čelu ima veze sa tim vrijednostima, takan koliko i izjave koje Joković o Crnogorcima daje sa zdravim razumom.

Uostalom, zato SD nije u Jokovićevoj Vladi, niti je podržava. Naprotiv. Zajedno sa građanima ćemo uraditi sve da što prije padne. Kao i Krivokapićeva, za čiju smjenu, podsjećamo, Joković i nije glasao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *