SD Berane: Koalicija „Za budućnost Berana“ vodi “najbolju kampanju koju je ovaj grad vidio“ jer su ostavili najveći haos koji je ovaj grad vidio

Trenutna politička stvarnost Berana, predstavlja skladnu kombinaciju ekonomsko-socijalnog srozavanja, uništene kompletne infrastrukture, hronične nezaposlenosti i kulturne degradacije.

Stoga ni najmanje ne čudi krajnje subjektivna tvrdnja koalicije Za budućnost Berana, da vodi najbolju kampanju koju je ovaj grad vidio. Mislimo da je takav optimizam u ovakvom društveno političkom ambijentu i te kako potreban, sudeći po rezultatima njihove osmogodišnje vladavine koje smo nebrojeno puta predočili građanima Berana.

Ocjenu ove „vladavine“ je možda i ponajbolje opisao njihov doskorašnji politički idolopoklonik iz Prave CG, rekavši u jednom govorničkom zanosu da mu je neshvatljivo da Berane „čak nema ni semafor“.

Da bi se zamaskirala ova depresivna slika grada, zaista je potrebna iscrpna i besprijekorna kampanja, koja to u slučaju ove koalicije svakako nije. Pogotovo uvažavajući neblagonaklona istraživanja javnog mnjenja koja nikako ne idu u prilog ovoj poltičkoj grupaciji.

Gledajući sa vedrije strane, Berane ima jedinstvenu priliku da se konačno okrene prosperitetu i ubrzanom ekonomskom razvoju, tako što će na ovim izborima u najvećem broju podržati koaliciju „DA, za Berane i Crnu Goru“, koja svojim superiornim programom i dosadašnjom progresivnom  politikom, jedina garantuje bolji standard za sve građane Berana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *