SD Berane: Učinak Demokrata za 4 godine – kružni tok

Nije da nismo zahvalni što imamo kružni tok u Beranama i želimo da čestitamo Demokratskoj Crnoj Gori na ovoj inicijativi i ispunjenom predizbornom obećanju.

Međutim, iako mi nismo, vjerujemo da su građani očekivali mnogo više od ove partije, prevashodno zbog arsenala obećanja kojima su od strane njih obasipani.

Ista je, shodno svom predizbornom programu sa prošlog izbornog ciklusa, obećavala ekonomski oporavak Berana, investicije, razvoj preduzetništva, smanjenje, inače rekordne nezaposlenosti, a ostao je samo – kružni tok.

Kao što nedavno, jedan od zvaničnika ove stranke “vizionara”, uporedi određene političke procese u Crnoj Gori sa nekim, anarhičnim afričkim zemljama, onda bi se, vrlo komotno, ova analogija  mogla upotrijebiti i za Berane. Sigurni smo da je stanje u mnogim afričkim gradovima u svim oblastima bolje od onog koje nam za sobom ostavlja trenutna vlastodržačka garnitura.

Svima je jasno da je trenutna vlast dovela je do  posljedica  koje će  biti vrlo izazovno sanirati.

Ako bi spletom nekih neprijatnih okolnosti, ponovo dobili priliku za upravljanje gradom, vjerovatno bi građani mogli da očekuju jedan semafor ili ako bi uložili malo više truda, još jedan – kružni tok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *