SD Berane: Umjesto investicijama i zapošljavanjem lokalna vlast se bavi obilježavanjem ulica

Po periodičnom običaju ćemo još jednom podsjetiti postavu lokalne vlasti, da Beranama trebaju investicije i zapošljavanje a ne obilježavanje i popisivanje ulica, saopštile su Socijaldemokrate Berane.

“Ili, ako vam je, gospodo zvana vlast, to toliko važno, požurite sa tom prioritetnom rabotom, pa da se onda posvetite životnom standardu građana. Pohvalno je što nadležni sekretarijat vrši svoje redovne poslove ali je zabrinjavajuće što je ovo dominantna djelatnost čitave lokalne samouprave od njenog uspostavljanja”, naveli su u saopštenju.

Pametnije bi, smatraju u SD-u, bilo da se ulice asfaltiraju nego što se mjesecima imenuju.

“Pošto je jako važno da se formalno utvrde postojeći nazivi puteva, kada ih konačno naimenujete i dodijelite im brojeve pa se svi slikate zbog uspješno obavljenog posla i svi zajedno odahnemo jer je ta bitna stvar riješena na dobrobit naših građana, pitali bismo vas na koji način ćete redukovati dugovanja Opštine od preko 20 miliona? Naravno, sve uz izvinjenje na dekoncentrisanju i potencijalnom izazovanju humanitarne katastrofe u Beranama ako neka od ulica ostane bezimena”, zaključuju u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *