SD Berane: URA i njena interaktivna mapa – dva promašaja

Komedija zvana interaktivna mapa sa najznačajnijim projektima iz državnog budžeta za 2023. godinu, u izvedbi URA-e, na prvi i na svaki naredni pogled, smiješna je približno koliko i politika ove partije, ocijenili su iz Socijaldemokrata (SD) Berane.

Na svijetu, prema njihovim riječima, ne postoji politička stranka sa više upornosti “za laži i obmane a sa manje vještine da iste sprovede do kraja”.

“Ova skupina zakašnjelih tinejdžera pokušava da se poigrava sa zdravim razumom građana Berana, pompezno najavljujući investicioni zamah u ovom gradu kroz sanaciju dva regionalna puta (dakle onih van Berana) i otvaranje ZOO vrta, dok su ostali projekti inicirani ili realizovani od strane prethodne vlasti”, dodaju iz SD Berane.I to u gradu u kojem, kako ističu iz tog Odbora, svaka peta osoba ima posao dok su, kažu, “ostale četiri napustile Berane ili planiraju da to učine”.

“Pošto je vlast u Beranama loša da gora ne može biti našli su se spasioci iz URA-e da ovaj grad učine poželjnim mjestom za život. Očigledno po istom receptu po kojem demontiraju Crnu Goru ali sa razlikom što u Beranama već odavno nema ničeg vrijednog za demontažu”, naveli su u saopštenju.Iz beranskog SD-a poručuju im da se okanu “bezuspješnih pokušaja populizma” jer je politička i društvena scena u Beranama, kako navode, dovoljno teška i bez njihovih neozbiljnih intervencija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *