SD Berane: Želimo građanima Berana sreću, trebaće im

Uz uobičajene želje za dobro zdravlje i lično i porodično blagostanje, građanima Berana želimo mnogo sreće u Novoj godini, saopšteno je iz SD Berane.

Kako su istakli, ne samo zbog razloga što želimo da budu srećni i zadovoljni već zato što će im sreće itekako trebati, obzirom na žalosnu i tragičnu okolnost da je trenutnoj političkoj konfiguraciji pripalo da vodi ovaj grad. Iako ostaje gorčina zaludnosti, naše želje će i dalje biti usmjerene ka prosperitetu naše opštine ali će realnost, sa ovakvom vlašću, sigurno biti drugačija.

“U narednoj godini će Berane biti izolovanije, ekonomski i socijalno dodatno degradirano sa još višim stepenom nezaposlenosti i dalje bez ijedne jedine investicije, iseljavanje stanovništva će biti intenzivirano, niti jedan prirodni resurs neće biti valorizovan. Zbog navedenog populizam će biti nastavljen i dodatno će eskalirati a većina partija će zbog nesposobnosti da išta dobro urade za građane i dalje manipulisati vjerskim osjećanjima zarad političkih poena”, navode u saopštenju.

Iz te partije su , pozivajući se na uvodnu poslanicu iz teksta, građanima Berana  poželjeli mnogo sreće u predstojećoj godini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *